Om os

Marselisspejderne

Om Marselisspejderne

Vi er en velfungerende gruppe med ca. 100 seje spejdere i alderen 6 - 23 år. Herudover kommer vores 25 Mikrobe-spejdere (3 - 6 år), som går til spejder sammen med deres forældre og en ledergruppe på ca. 12 mand.

 

Vores hytte (VandpHytten) ligger i fantastiske omgivelser med skoven og Tivoli Friheden som nabo og tæt på både by og strand.

 

Vi lægger stor vægt på at lære børnene at arbejde sammen på tværs af alder. Vi har derfor valgt, at have mindste to gruppeture om året for alle aldersgrupper, ligesom grenene holder møde sideløbende mandag og tirsdag. Dette giver mulighed for både at lave aktiviter sammen, og at spejderne lærer alle lederne og de ældre spejdere at kende, så det bliver nemmere at rykke op på næste alderstrin.

 

Vores ugentlige møder bliver brugt til at udvikle børnenes spejderfærdigheder. Både det man forstår som de "traditionelle spejderfærdigheder" så som at bruge kniv, sav og økse, at bygge med rafter og tænde bål, men vi gør også meget ud af, at gøre børnene til små hele mennesker. Vi arbejder meget med færdigheder som samarbejde, at tage beslutninger og tage ansvar.

 

Du kan se mere om, hvad de enkelte grene laver under "For medlemmer", hvor du kan finde det aktuelle gren-program. Du kan også læse gruppens udviklingsplan for 2018.

 

Vi elsker udeliv, udfordringer og gode venner. Har du lyst til at være med?

 

ER DU VORES NYE LEDER?

  • Kan du lide at være ude i naturen?
  • Brænder du for at gøre en forskel for børn og unge i lokalområdet?

 

Så er du måske vores nye lederkollega!

Du behøver ikke selv have været spejder, siden du startede i skole, og det er langt fra en nødvendighed, at du har lært hele knobtavlen udenad. Det eneste, vi behøver, er lyst og engagement, så kommer spejderfærdighederne henad vejen.

 

Kontakt lederne for at høre nærmere om dine muligheder hos os:

leder@marselisspejderne.dk

ER DU SENIOR SPEJDER?

Vi har også en nyopstartet senior klan

(16-23 år), og har allerede de første arrangementer i kalenderen.

 

Er du fyldt 16 år, og søger du en spejdergruppe, hvor du kan få lov til at udvikle dig, få knyttet nye venskaber, og lave fede aktiviteter, så kontakt os endelig på klanleder@marselisspejderne.dk.