Bliv spejder

Marselisspejderne

Bliv spejder

Det er altid muligt at  komme med til et møde, og prøve om spejder er noget for dig. Skriv til lederne for at aftale et besøg.


Indmeldelse hos Marselisspejderne sker digitalt. Tryk på nedenstående link, for at gå direkte til indmeldelse:

Når vi har registreret din indmeldelse modtager du og dine forældre et velkomstbrev pr. mail. Du modtager også en folder fra Det Danske Spejderkorps med oplysninger om, hvad det vil sige at være spejder, om uniform og udstyr, samt om forældrenes rolle. Folderen kan også ses her.


Ved indmeldelsen betales et indmeldelsesgebyr på kr. 150,00. Herefter modtager I en faktura på mail til opkrævning af kontingent for først halvår. 


Kontingentet pr. halvår er:

  • kr. 500,00 pr. barn
  • Senior kr. 265,00
  • Passive medlemmer (orlov/efterskole kr. 200,00)


Ved indmeldelse efter efter sæsonstart betales forholdsmæssigt kontingent.


OBS Pladserne i de enkelte grene fordeles efter først til mølle princippet. Herefter vil det være muligt at stå på venteliste. Børn af ledere og søskende til medlemmer af Marselisspejderne har dog fortrinsret til ledige pladser.


Der er pt. ingen ledige pladser hos mikroberne (familiespejder) og mikroerne. Du kan dog melde dig ind ovenfor, hvorefter du vil komme på venteliste, og blive kontaktet, når vi kan tilbyde dig en plads. Send evt. en mail til leder@marselisspejderne.dk og hør nærmere om, hvornår vi forventer at tage imod nye spejdere.


FRITIDSPAS

Hvis jeres familie opfylder betingelserne for at få et såkaldt fritidspas, vil I kunne opnå tilskud hos kommunen til betaling af kontingentet.


Ordningen henvender sig primært til enlige forsørgere. Husstandens samlede indtægter må ikke overstige 192.714 kr. om året. Læs mere om betingelserne og brugen af fritidspasset her

UDSTYR

VI ELSKER GREJ! Men der er igen grund til at købe det helt store udstyr fra dag et.


Alle spejedere - store som små - bærer gruppetørklædet til spejdermøder. Uniformen er ikke noget krav. Den kan man sagtens ønske sig til sin fødselsdag eller jul, og den dyre rygsæk kan komme til, når man er blevet junior eller trop, og er klar til den store hejk med oppakning.


STARTPAKKE

Ved indmeldelsen får du udleveret et gruppetørklæde, en lys blå Marselis T-shirt, en spejder-lommebog (Gnisten, Flammen el. Ilden) samt gruppe og divisionsmærke til uniformen.


OBS Dolken må først bæres, når man har fået sit knivbevis.