Corona


Spejderaktiviteterne er startet op igen!!!


Marselisspejderne følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer omkring Covid-19. Derfor har alle spejderaktiviteter været aflyst, men mandag den 18. maj startede vi op igen for de ældste grene, og den 8. juni fulgte de resterende grene efter.


Vi følger nøje Det Danske Spejderkorps retningslinjer omkring tilrettelæggelse af spejderarbejdet.  Både i forhold til hygiejne, afstand og opdeling i grupper mv. Gruppen har derfor også investeret i håndfri vandhaner, håndsprit-, sæbe- og papirdispenser og andre hygiejnetiltage.


Læs retningslinjerne grundigt og hjælp spejderne med at komme godt i gang igen efter sommerferien.HJEMMESPEJDER


Vi ved at mange af spejderne savner både spejdermøderne, kammeraterne og er kede af, at lejrene nu aflyses. Som flere andre grupper har vi derfor valgt, at spejderne derhjemme kan lave spejderaktiviteter og gøre sig fortjent til mærket "Hjemmespejd".


Man skal løse 10 opgaver og dokumentere sin løsning ved at sende dem til sin leder, dele billeder i vores (lukkede) Facebook gruppe eller medbringe det, når vi mødes igen.

NY SPEJDER?


Har du også oplevet glæden ved friluftsliv i denne Corona-tid?


Selvom vi lige nu ikke har spejderaktiviteter, kan du naturligvis stadig blive indmeldt. Hvis vi har ledige pladser, på det hold du hører til, vil du modtage en velkomst e-mail med masser informationer om gruppen. Du vil naturligvis først blive opkrævet kontingent, når vi igen har spejdermøder.


Hvis vi ikke har ledige pladser på dit hold, vil du blive sat på venteliste. Læs mere under "Bliv spejder".  


Tilbagebetaling af deltagerbetaling


Gruppen har besluttet at tilbagebetale al deltagerbetaling, og vi får heldigvis også refunderet betaling på de eksterne arrangementer, vi har været tilmeldt. Det betyder, at vi tilbagebetaler detagerbetaling for følgende aflyste arrangementer:

  • Maka Mani (juniorer): 14.-15. marts
  • Ranger Challange i Ree Park (storspejdere): 27. - 29. marts
  • Divisionsturnering (junior): 28. marts 
  • Forårstur (hele gruppen): 24. - 26. april
  • Sommerlejr (hele gruppen): 27. juni - 4. juli

Da det er lidt et puslespil og en stor opgave for vores kasserer af håndtere tilbagebetaling, vil vi bede jer om at sende en mail med følgende oplysninger til kasserer@marselisspejderne.dk;


  1. registrerings- og kontonr.
  2. barnet/børnenes navn(e)
  3. hvilke(n) lejr det drejer sig om samt
  4. det samlede beløb som skal refunderes