Spejderskole

Spejderskole i uge 27


Sommerlejren er aflyst, men i stedet har du mulighed for at deltage i spejderskole alle hverdage i uge 27


Marselis skulle i år have deltaget på en fælles sommerlejr med resten af Aros division (De blå spejdere i Aarhus nord). Da denne ikke kan genneføres, vil vi i stedet afvikle spejderskole alle hverdage i uge 27 (29. juni til 3. juli). 


Spejderskole er for alle Marselisspejdere i skolealderen, og man kan deltage en eller flere dage. Programmet vil variere fra dag til dag, og vil blive offentliggjort i ugen op til, men du kan blandt andet se frem til; 

  • Bålmad
  • Masser af leg og sjov i skoven
  • Dagsture til stranden, skovene omkring Aarhus og byens museer (hvis de når at åbne)   
  • Håndværk 
  • Naturoplevelser i lokalområdet
  • Mærkeforløb


Praktisk info


Der vil være vokse på grunden hverdag fra kl. 8.00 - 16.00. Vi starter ud med morgenmad kl. 8.00, for dem der har lyst. Aktiviteterne vil ligge i tidsrummet 9.00-15.00. 


Spejderne skal ikke medbringe madpakke. Tilberedning af maden vil indgå som en del af dagens aktiviteter på samme måde som en almindelig sommerlejr. 


Tilmeldingsfrist søndag den 17. juni - Det er gratis at deltage


Spørgsmål: kontakt Dorte Calmar på @ eller 2097 8589


Spejderskolen vil naturligvis blive tilrettelagt i overensstemmelse med Det Danske Spejderkorps retningslinjer omkring tilrettelæggelse af spejderarbejdet.  Både i forhold til hygiejne, afstand og opdeling i grupper mv. Gruppen har derfor også investeret i håndfri vandhaner, håndsprit-, sæbe- og papirdispenser og andre hygiejnetiltage. Læs mere på under COVID 19.